Klassikkoanimaatio Höyrylaiva Ville nyt nollasetelissä!

Rakastettu Mikki Hiiri vihelteli tiensä ihmisten sydämiin vuonna 1928 valmistuneen Höyrylaiva Ville -elokuvan myötä. Mikki oli esiintynyt jo aiemmin kahdessa lyhytelokuvassa, mutta Höyrylaiva Ville oli ensimmäinen laajaan levitykseen päässyt Mikki-animaatio.

  • Uusi 0 euron seteli Mikki Hiiren ja Höyrylaiva Villen kunniaksi
  • Kuva-aiheena klassinen kohtaus tästä ikonisesta animaatiosta
  • Yksilöllinen numerointi – rajoitettu saatavuus
  • Tutustumishinta vain 5,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Nollaseteliin on ikuistettu Höyrylaiva Villen kohtaus, jossa Mikki Hiiri ohjaa hilpeänä laivaa – nähtävästi ilman lupaa. Mikki esitettiin alkuaikoina hyvinkin ilkikurisena, kunnes hän muuttui Ankkalinnan malliasukkaaksi. Uusi seteli onkin mitä hienoin tapa muistaa juuri aitoa ja alkuperäistä Mikkiä!

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat nousseet erittäin suosituiksi keräilykohteiksi. Tilaamalla Höyrylaiva Ville -setelin pääset mukaan Nollasetelit-kokoelmaan, joka tuo hienoimmat uutuussetelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta!

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Saat aina kolme seteliä yhdellä kertaa
  • Mukana sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (3. lähetys, arvo 12,95 euroa)

Saat jatkossa kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.

Nollaseteleiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin. Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan samassa setelipainossa kuin virallisetkin eurosetelit. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Nollaseteleissä on samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2024
Materiaali:
Virallinen setelipaperi
Julkaisijamaa:
Malta
Painosmäärä:
5 000 kpl