Kiitoksena osallistumisesta äänestykseen: Uusi 2010-luku -mitali nyt vain 9,95 euroa!

2010-luku on ollut Suomen jääkiekkohistorian menestyksekkäin vuosikymmen, jolloin arvokisamitaleita päästiin juhlimaan useissa MM-kisoissa ja olympialaisissa. Vuosikymmenen kruunasi kaksi miesten maailmanmestaruutta. Lisäksi nuoret Leijonat voitti 2010-luvulla kolme ja Pikkuleijonat kaksi MM-kultaa. Naiset saavuttivat kolmen pronssimitalin lisäksi historian ensimmäisen MM-hopeamitalin.

  • Aito 24 karaatin kultaus ja digitaalinen väriviimeistely
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa
  • Vain Suomen Monetan kautta
  • Etuhinta 9,95 euroa (norm. 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Säästät 27 euroa!

2010-luku -mitali on osa Suomalaisen jääkiekon vuosikymmenet -kokoelmaa. Yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa toteutettu Suomalaisen jääkiekon vuosikymmenet -kokoelma on näyttävä läpileikkaus Suomi-kiekon historiaan. Se kertoo mestareiden matkasta ulkojäiltä suomalaisten sydämiin. Kokoelma sisältää seitsemän mitalia, joista jokainen on omistettu yhdelle vuosikymmenelle.

Kun tilaat 2010-luku -mitalin, saat toimitustakuun uuteen Suomalaisen jääkiekon vuosikymmenet -kokoelmaan. Jatkossa saat Suomalaisen jääkiekon vuosikymmenet -keräilymitaleita noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kaikilla lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja valokuvapainatus
Halkaisija:
38,60 mm
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2022
Lyöntimäärä:
6 000 kpl