Suomen vuoden 2019 nollaseteli:
Joulutunnelmaa Joulupukin virallisessa setelissä!  

Suomi yhdistetään vahvasti jouluun – asuuhan itse Joulupukkikin Korvatunturilla! Varmista nyt itsellesi Suomen oma jouluseteli, joka on tehty yhteistyössä Joulupukkisäätiön kanssa. Seteliin on kuvattu kaunis talvinen maisema, jossa Joulupukki lentää reellään revontulten loimutessa taustalla. Setelissä on lisäksi punanuttua kuvaava Joulupukkisäätiön virallinen tunnus. Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia ja tuoda Suomea esiin oikeana joulumaana. Jokaisesta myydystä setelistä menee säätiölle summa, jolla tuetaan lapsien hyvinvointia sekä Suomessa että ulkomailla.

  • Suomen jouluseteli upealla kuvituksella.
  • Toteutettu yhteistyössä Joulupukkisäätiön kanssa.
  • Valmistusmäärä vain 10 000 kappaletta.
  • Uniikki numerointi, joka löytyy Joulupukkisäätiön tunnuksen alta!

Voimme taata setelin nopeimmille tilaajille hintaan 4,95 euroa. Et sitoudu muihin tilauksiin. Saat lahjaksi ilmaisen keräilykansion, jossa on kaunis jouluhenkinen kuvitus.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne painetaan Ranskassa setelipaperille turvatekijöineen päivineen: hologrammi, turvalanka, vesileima jne. Juoksevassa numeroinnissa ensimmäinen kirjain kertoo tilaajamaan, Suomen osalta kirjain on ”L”.

·

Joulupukkisäätiö

Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia sekä kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta oikeana joulumaana ja Joulupukin kotimaana. Joulupukkisäätiö lisää myös suomituntemusta ja tätä kautta maailman kiinnostusta suomalaisia arvoja ja suomalaisuutta kohtaan.

Säätiö toimii yhdessä avustuskumppanien kanssa lahjoittamalla vuosittain hyväntekeväisyyteen Joulupukin Lahjan maailman lapsille. Joulupukki vierailee mahdollisuuksien mukaan monessa hyväntekeväisyystilaisuudessa tuoden sinne iloa ja kertomalla hyvistä teoista.

Joulupukkisäätiön arvot ovat hyvä tahto, aitous, yhteistyö ja ilo.

Lähde: https://santaclausfinland.fi/joulupukkisaatio/

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2019
Materiaali:
Virallinen setelipaperi
Painosmäärä:
10 000