Kokoelmasi kruunuksi Talvisota 80 vuotta -kultaharkko

Mikä täydentäisikään keräilykansiosi paremmin kuin samaan teemaan liittyvä aito kultaharkko! Tärkeää muistovuotta kunnioittava aito 99,99 % kultaharkko on valmistettu yhteistyössä Sotiemme Veteraanit ry:n kanssa. Jokaisesta myydystä kultaharkosta ohjataan 16 euroa sotiemme veteraanien tueksi.

  • Vaikuttavaan 99,99 % kultaharkkoon on kuvattu sotilaan silhuetti. Ääriviivojen sisään sijoitetut ylipäällikkö Mannerheimin sanat muistuttavat sotilasta minkä vuoksi rintamalla taisteltiin.
  • Alareunassa näkyvä kuusikko ja yläreunaan sijoitettu kuivunut kelo kertovat olosuhteista: Suomalainen havumetsä ja itärajan korpiseudut toivat talvitaisteluihin monia lisähaasteita.

Sinulla on valmiiksi Talvisota-aiheinen kansio – kruunaa se nyt todellisella keräilyhelmellä. Toimi heti, sillä kokoelman keräilijöille varattuja numeroituja kultaharkkoja on vain 500 kappaletta!

Tutustu kultaharkon yksityiskohtiin

Legendaariset päiväkäskyt

Mannerheimin päiväkäskyt syntyivät siten, että avustajat laativat ylipäällikön ohjeiden mukaan luonnoksen, jota hän sitten muokkasi painaen päiväkäskyyn oman persoonallisen kädenjälkensä. Mannerheimin jäljittelemätön, yhtä aikaa ytimekäs ja ilmeikäs tyylinsä tavoittaa lukijan tänäkin päivänä.

Talvisodassa koettu sankarillinen puolustustahto ja koko kansan yksituumaisuus teki mahdottomasta mahdollisen: itsenäisyytemme säilyi valtavasta ylivoimasta huolimatta. Meidän onneksemme.

Hinta: 345,00 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
99,99 %
Paino:
2,5 g
Mitat:
24 x 14 mm
Lyöntimäärä:
max 1939 kpl (numeroituja 500 kpl)