Hauskasti muotoiltu aito kultaraha

Lupsakka pandahahmo pyöreine korvineen on nyt ikuistettu aitoon 99,9 % kultarahaan, jonka sinä saat tutustumishintaan vain 79 eurolla – me maksamme toimituskulut puolestasi.

Pieni veikeä kultaraha toistaa muodoltaan pandan päätä. Pandat ovat suuressa suosiossa kautta maailman. Kultarahoja riittää vain nopeimmille: niitä on lyöty vain 500 kappaletta!

  • Aito kultaraha – puhdasta 99,9 % kultaa!
  • Erittäin pieni lyöntimäärä vain 500 kappaletta
  • Parasta proof-keräilylaatua
  • Tutustumishinta sinulle vain 79 euroa!

Aitoa kultaa maltilliseen hintaan

Tilatessasi Panda-kultarahan saat samalla toimitustakuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmalle, jossa on mukana pieniä kultarahoja kautta maailman. Monipuolisten aiheiden joukossa on niin suomalaisittain kuin kansainvälisestikin kiinnostavia henkilöitä ja tapahtumia, mm. Paavo Nurmi, Joutsen, Neste Ralli ja Kennedy -kultarahat.

  • Keräile aitoa kultaa helposti ja pienellä rahalla – parhaiden etujemme siivittämänä!
  • Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheistuotteet täysin ilmaiseksi.

Kaikki kokoelman rahat ovat puhdasta kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Rahat postitetaan suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Seuraavien lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jatkat kokoelman keräilyä juuri niin kauan kuin itse haluat. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Tervetuloa mukaan!

Kokoelman edetessä saat mm. puuvillakäsineet kultarahojen käsittelyyn sekä luupin kuva-aiheiden tarkempaa tutkimista varten – kaikki ilman eri veloitusta! Katso kuva ja lisää tietoa kokoelmasta Lisätiedot-välilehdeltä!

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % kultaa
Lyöntimäärä:
500 kpl
Nimellisarvo:
2,5 $
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2019
Julkaisijamaa:
Niue

Tilaamalla Panda-kultarahan pääset mukaan suosittuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan. Kaikki kokoelman rahat ovat aitoa kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Pääset keräilemään omaa kultakokoelmaa kätevästi, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Jatkat kokoelmaa joustavasti juuri sen aikaa kuin itse haluat.

Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheisuotteet täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi. Kaikilla tuotteillamme on myös turvallinen 14 päivän palautusoikeus.