Täydennä Lotta Svärd 100 vuotta -kansiotasi!
Lotat jälleenrakentajina


Lottajärjestöllä on ollut valtava merkitys suomalaisten naisten asemaan ja rooliin yhteiskuntavastuun kantamisessa sekä sodan jälkeen Suomea jälleenrakennettaessa. Järjestö loi kattavan koulutusohjelman ja harjoitti myöhemmin myös modernia liiketoimintaa.

Lottien perustama Työmaahuolto otti tehtäväkseen muonittaa Pohjois-Suomen rakennustyömailla työskenteleviä. Olosuhteet olivat alkeelliset, mutta entisillä muonituslotilla oli sekä osaamista että kalustoa.

Koskettavassa Lotta-mitalissa on autenttinen kuva-aihe vuodelta 1945. Neuvokkaat lotat perustivat Työmaahuollon keittiön junavaunuun Rovaniemellä vallinneiden tuhojen keskellä.

  • Aito 24 karaatin kultaus ja keräilijöiden suosima proof-laatu
  • Autenttinen valokuva digitaalisesti viimeisteltynä
  • Toimitustakuu uuteen Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelmaan
  • Rajoitettu lyöntimäärä, vain 5 000 kappaletta
  • Tutustumisetuna 14,50 euroa (norm. 29,90 + toimituskulut 6,95 euroa) – säästät yli 50 %!

Kivikkoiset kasvun vuodet kullatuissa mitaleissa

Jälleenrakennus leimasi sotien jälkeisen Suomen kehitystä ja ihmisten elämää 1940-luvun puolivälistä pitkälle 1950-luvulle. Kun tilaat Lotta-mitalin, saat toimitustakuun uuteen Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelmaan. Historiallisen aikakauden vaiheita seuraava kokoelma sisältää yhteensä seitsemän aidolla 24 karaatin kultauksella viimeisteltyä mitalia.

Huom! Jokainen mitali sopii Sinulla jo olevaan Lotta Svärd 100 vuotta -keräilykansioon.

Jatkossa saat Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelman mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Hyödynnä -50 % etu ja tee aikamatka Suomen jälleenrakennusvuosiin!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
5 000 kpl

Kun tilaat Lotta-mitalin, saat toimitustakuun uuteen Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelmaan. Historiallisen aikakauden vaiheita seuraava kokoelma sisältää yhteensä seitsemän aidolla 24 karaatin kultauksella viimeisteltyä mitalia. Jatkossa saat Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelman mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.