”Den glider in…” – Uusi kullattu MM ’95 -keräilymitali

MM ’95 finaaliottelu Tukholman Globenissa: Suomi kaatoi kruunupaidat 4–1 ja voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa. Koko Suomi sekosi – ja torilla tavattiin!

  • Tilaa nyt värikäs MM ’95 -mitali vain 14,90 eurolla (norm. 22 euroa), me maksamme toimituskulut puolestasi.
  • Mitalissa on 24 karaatin kultaus.
  • Saat tilaajalahjaksi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -juhlamitalin ja värikkään kansion!

Mitaliin on kuvattuna Leijona-kapteeni Timo Jutila sekä hyökkäysketju Lehtinen-Koivu-Peltonen. Kääntöpuolta hallitsee tuttu Suomen leijona.

Ensimmäinen MM-kulta ei ole ainoa tähtihetki Leijonien historiassa, kerrattavaa riittää – ja Sinä pääset halutessasi paraatipaikalta Leijonien matkaan. Lue alta lisää ja varmista paikkasi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kokoelman keräilijänä!

Näitä saavutuksia kannattaa muistella!

Maailmanmestaruuksien lisäksi suomalaista kiekkohuumaa on lisännyt naisjoukkueemme vakiintunut paikka maailman huippumaiden joukossa. Nuorten saavutukset ovat lyöneet lisää löylyä. Juhlavuoden merkeissä julkaistu uusi keräilykokoelma nostaa esiin tähtihetkiä vuosikymmenten varrelta.

  • Kokoelman käynnistää kullattu MM ’95 -mitali, jonka sinä saat nyt vain 14,90 eurolla. Suomen Moneta maksaa toimituskulut puolestasi.

Ensimmäiseen mitaliin on kuvattuna Leijona-kapteeni Timo Jutila sekä hyökkäysketju Lehtinen-Koivu- Peltonen. Kuuluisa ”Tupu – Hupu – Lupu” -nuorisoketju valittiin aikanaan sellaisenaan turnauksen All Stars -kentälliseen. Ruotsalaisilta tuolloin omittu voittobiisi ”Den glider in..” saa monen suomalaisen sydämen hakkaamaan rajusti vielä tänäkin päivänä!

Tilaamalla kullatun MM ’95 -mitalin lunastat samalla paikkasi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kokoelmassa. Seuraavissa mitaliaiheissa palataan huippuhetkiin Naganossa ’98 ja muistellaan Bratislavan kahta MM-kultaa 2011 ja 2019 sekä Nuorten U20 MM-kultaa 2016. Kokoelma on toteutettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Suomen Monetan kanssa. Osa kokoelman tuotosta ohjataan suomalaisen jääkiekon tueksi.

Helppoa ja turvallista

Saat jatkolähetykset noin kuukauden välein hintaan 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli (Cu75Ni25)
Halkaisija:
39 mm
Paino:
28 g
Lyöntimäärä:
5000 kpl / kuva-aihe
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
  • Värillinen, digitaalinen valokuvapainatus
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Mukana nostalgisia historiatietoja
  • Vain 5 000 mitalia / kuva-aihe

Torilla tavataan taas ennen pitkää, mutta sitä ennen voit hehkutella aiempien menestysten parissa!