Täydennä kansiotasi supersuosituilla Muumi-mitaleilla!

Sait Muumien seikkailut -mitalisi mukana lahjaksi säilytyskansion. Voit halutessasi täydentää kansiosi tutuimpia Muumi-tarinoita muistavilla mitaleilla.

Hyödynnä etusi: saat ensimmäisen Kuinkas sitten kävikään? -mitalin puoleen hintaan vain 17,50 eurolla (norm. 35 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi!

Kuinkas sitten kävikään? teoksella on erityinen merkitys – se oli Tove Janssonin kansainvälinen läpimurtoteos, ensimmäinen Muumi-kuvakirja ja ensimmäinen suomeksi käännetty Muumi-kirja.

  • Virallinen Muumi-mitali puoleen hintaan
  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Mitalissa Tove Janssonin alkuperäiskuvitus
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Rajoitetusti saatavilla

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Kuinkas sitten kävikään? -kirjan kansi, jossa esiintyvät Muumipeikko ja Mymmeli. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.

Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit kuvaavat rakastettuja Muumi-kirjoja.

Tuhansien suomalaisten rakastamat mitalit

Kuinkas sitten kävikään? -mitalin tilaajana aloitat supersuositun Muumit aikojen saatossa -kokoelman! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan yksitoista kullattua Muumi-mitalia – lisäksi saat upeat tilaajalahjat!

  • Merkittävimmät Tove Janssonin Muumi-kirjat mitaleissa
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Kuvituksena Tove Janssonin piirtämät kannet
  • Mitalit sopivat Muumien seikkailut -mitalin mukana tulleeseen kansioon
  • Lahjaksi Muumi-aiheinen yllätys (6. lähetys) ja toinen Muumi-keräilykansio (7. lähetys)

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 35 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoja-kohdasta!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin Fairmined-kultaus ja väripainatus

Vastuullista Fairmined-kultaa

Valtaosa maailman kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit on kullattu Fairmined-kullalla.

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti

Taikurin hattu

Näkymätön lapsi

Muumipappa ja meri

Muumilaakson marraskuu

Muumilaakson marraskuu

Muumipapan urotyöt

Muumipapan urotyöt

Kuinkas sitten kävikään

Kuinkas sitten kävikään?