Tee kansiostasi näyttävä kokonaisuus

NATO rauhan puolesta -mitali juhlistaa Suomen NATO-jäsenyyden ensimmäistä vuotta ja koko Pohjois-Atlantin puolustusliiton 75-vuotista taivalta.

NATOn päätavoite on ollut koko sen olemassaolon ajan taata jäsenvaltioidensa vapaus ja turvallisuus ja edistää maailmanrauhaa panostamalla aktiivisesti ydintehtäviinsä yhteistyön kautta.

Sitä viestii myös mitalin kuva-aihe, jossa on rauhankyyhky jäsenmaiden lippujen keskellä. Mitali on lyöty Norjan rahapajassa, joka valmistaa Nobelin rauhanpalkintomitalit.

  • NATOn päämajan hyväksymä mitali
  • Kuva-aiheessa kaikkien jäsenmaiden liput 
  • Viimeistelty vastuullisella 24 karaatin Fairmined-kultauksella
  • Maailmanlaatuinen lyöntimäärä vain 3 999 kpl
  • Sopii täydellisesti Suomi 1 vuotta NATOssa -mitalin mukana saamaasi kansioon!

Mitali on viimeistelty aidolla 24 karaatin vastuullisella Fairmined-kultauksella. Se takaa, että kullan tuotannossa on huomioitu ympäristö ja työntekijät.

Hyödynnä tutustumisetu! Saat NATO rauhan puolesta -mitalin puoleen hintaan 19,95 euroa (norm. 39,90 euroa + toimitus­kulut 6,95 euroa). Kun tilaat nyt, säästät yli 50 % ja saat samalla toimitustakuun NATO 75 vuotta -kokoelman muille mitaleille!

NATO 75 vuotta -kokoelma

Pohjois-Atlantin puolustusliitto NATO perustettiin 4.4.1949 toisen maailmansodan jälkimainingeissa, Neuvostoliiton ja kommunismin leviämisen pysäyttämiseksi. 75 vuoden aikana siitä on kasvanut merkittävä kansainvälisen turvallisuuden ja vakauden kulmakivi.

  • NATOn hyväksymä seitsemän mitalin kokoelma juhlavuoden kunniaksi
  • Mitaleissa aito 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Saatavilla Suomessa vain Suomen Monetan kautta
  • Maailmanlaajuinen lyöntimäärä 3 999 kpl/mitali

Kun tilaat NATO rauhan puolesta -mitalin, pääset mukaan kokoelmaan, joka kertaa Pohjois-Atlantin puolustusliiton monisäikeistä toimintaa ja tarkoitusta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kokoelma sisältää seitsemän NATOn päämajan hyväksymää, vastuullisella kullalla viimeisteltyä mitalia.

nato_nna_funnel_2024-lisakuva2

Lähde mukaan kokoelmaan ja täydennä kansioosi NATO rauhan puolesta -mitali etuhintaan, vain 19,95 eurolla!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit itse valita, kuinka laajan kokoelman keräät. Jatkolähetyksen hinta on 39,90 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) per mitali. Lähetämme Sinulle uuden mitalin noin kuukauden välein.

Tekniset tiedot
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
28,7 g
Lyöntimäärä:
3 999 kpl
Materiaali:
Kuparinikkeli
Viimeistely:
Fairmined-kultaus sekä väripainatus