Kotimaista laatutyötä!
Lahjaksi keräilykansio, jonne sopii myös tilaamasi Lapin luonto -mitali

Lapin maakuntaeläintä kunnioittava Poro-mitali on kuin pienoisveistos. Taiteilija Tuomas Koivurinteen suunnitteleman mitalin on valmistanut suomalainen erikoisosaaja Kultakeskus Oy.

Mitali toimitetaan ILMAISESSA Lappi-aiheisessa kansiossa, jossa on paikka myös tilaamallesi Lapin luonto -mitalille.

 • Aito 24 karaatin kultaus
 • Veistoksellinen kuva-aihe Lapin maakuntaeläimestä
 • Lahjaksi Lappi-aiheinen keräilykansio, jossa on paikka myös Lapin luonto -mitalille
 • Rajoitetusti saatavilla, vain Suomen Monetan kautta
 • Toimitustakuu Lappi – Villi erämaa -kokoelmaan

Mitaliin on kuvattu uljassarvisen poron pää ja sen alapuolelle kokonainen poroperhe: hirvas, vaadin ja vasa. Huolellisen kaiverruksen ja tarkan lyöntijäljen ansiosta kuva-aihe erottuu selkeänä poron jalanjälkiä myöten. Kokonaisuuden kruunaa 24 karaatin kultaus.

Mitalin kääntöpuolella näkyvä kokoelman yhteistunnus nostaa esiin Lapin perinteiset symbolit: komeat poronsarvet ja maakuntakukkana tunnetun kulleron.

Tilaa nyt komea Poro-mitali, saat sen puoleen hintaan vain 19 eurolla (norm. 38 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Luontoaiheinen kokoelma: Lappi – Villi erämaa

Lappi – Villi erämaa -mitalikokoelma kutsuu Sinut matkalle Suomen pohjoisimpaan maakuntaan, Lappiin. Matkan aikana tapaat niin vaeltavia porotokkia kuin villejä suurpetoja. Koet revontulien tanssin ja tutustut ainutlaatuisiin erämaa-alueisiin.

Pääset upean luontoaiheisen kokoelman kerääjäksi tilaamalla kullatun Poro-mitalin. Jatkossa saat uuden yksilöllisesti suunnitellun mitalin noin kuukauden välein hintaan 38 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat. Kokoelma sisältää seitsemän mitalia.

 • Yksilöllisesti suunnitellut mitalit Lapin luonnon ihmeistä
 • Jokainen mitali viimeistelty 24 karaatin kultauksella
 • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
 • Lahjaksi kokoelmaa varten suunniteltu keräilykansio (toimitetaan 1. lähetyksen mukana) sekä Lapin lumoavasta luonnosta kertova esite (3. lähetyksessä)

Lappi on nyt lähempänä kuin koskaan. Lue lisää Lappi – Villi erämaa -mitalikokoelmasta LISÄTIETOJA-välilehdeltä.

Näyttävät luontomitalit samojen kansien väliin

Lappi on täynnä ikiaikaista eksotiikkaa ja luonnon ihmeitä, jotka vetoavat kaiken ikäisiin. Näyttävä seitsemän mitalin Lappi – Villi erämaa -kokoelma tarjoilee komean kattauksen Lapin luonnon henkeäsalpaavia tunnelmia.

Kokoelman jatkolähetykset saat noin kuukauden välein hintaan 38 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

 • Kotimaista laatutyötä: taiteilija Tuomas Koivurinne ja Kultakeskus Oy
 • Aito 24 karaatin kultaus
 • Enimmäislyöntimäärä: 5 000 kpl / mitali
 • Lahjaksi kokoelmaa varten suunniteltu keräilykansio
 • Kansio aitoustodistuksia varten (2. lähetyksessä)
 • Lapin lumoavasta luonnosta kertova esite (3. lähetyksessä)

Kokoelmaan kuuluvat mm. seuraavat mitalit:

Susi

Susi on maailman suurin luonnossa elävä koiraeläin. Yössä ulvova saalistaja on kiehtonut – ja samalla pelottanut – ihmisiä kautta aikojen. Suomalaisessa kansanperinteessä susi esiintyy lukemattomissa vertauksissa: joku elää kuin yksinäinen susi tai taistelee kuin naarassusi. Toinen voi olla nälkäinen kuin susi tai susi lampaan viitassa.


Ilves

Ilves on Suomen ainoa luonnonvarainen kissaeläin. Se on suden, karhun sekä ahman ohella yksi neljästä suurpedostamme. Jokaisella ilveksellä on turkissaan yksilöllinen täpläkuviointi. Keskiajalla täplikäs turkki olikin hyvin tavoiteltu ja varsin arvokas. Turkismetsästäjä saattoi saada jopa koko vuoden palkan sen myynnistä.

Revontulet

Taivaankantta halkovat revontulet ovat olennainen ja aina yhtä säväyttävä osa Lapin lumoa. Joka vuosi kymmenet tuhannet matkailijat saapuvat maahamme hartaana toiveenaan kokea omin silmin tuo taianomainen näytelmä. Ilmiö kiehtoo meitä suomalaisiakin vuodesta toiseen.

Voit halutessasi kruunata kokoelman erikseen myytävällä, arvokkaammalla tuotteella. Saat lisätietoja tuotteesta kokoelmasi edetessä tai kysymällä ystävällisestä asiakaspalvelustamme.

Tekniset tiedot
Valmistaja:
Kultakeskus Oy
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
Materiaali:
Messinki
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
30,5 g
Paksuus:
3 mm
Lyöntimäärä:
max 5 000 kpl