Kotimaan uutuus: 2 euroa 2 eurolla!

SAUNAKULTTUURI ERIKOISEUROSSA

Suomalaiset rakastavat saunomista. Nyt aiheen kunniaksi on lyöty suomalainen erikoiseuro, jonka kuva-aiheessa näkyy kotimainen mökkiranta. Tilaa nyt omasi vain 2 eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa)! Samalla saat toimitustakuun muille Suomen erikoiseuroille.

Huom: Tilaajana osallistut 300 euron lahjakortin arvontaan! Lue lisää lisätiedoista.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
2 €
Julkaisupäivä:
22.10.2018
Halkaisija:
25,75 mm
Paino:
8,5 g
Metalli:
CuNi25, keskusta CuZn20Ni5/Ni/CuZn20Ni5
Laatu:
unc
Suunnittelija:
Erkki Vainio (tunnuspuoli), Luc Luycx (arvopuoli)
Lyöntimäärä:
1 000 000 kpl

Suomalainen saunakulttuuri

Vuoden 2018 odotettu suomalainen erikoiseuro kunnioittaa perinteistä parhainta, saunomista! Mitäpä olisi mökkiranta ilman saunaa, joulun vietosta puhumattakaan. Kotimaan vanha perinne nousee esille Suomen uusimmassa erikoiseurossa, joka kiinnostaa myös ulkomaisia keräilijöitä.

Tilaa odotettu Suomalainen saunakulttuuri -erikoiseuro hintaan 2 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa)! Saat samalla toimitustakuun muillekin halutuille Suomen erikoiseuroille. Lisäksi saat näyttävän Suomen erikoiseurot -keräilykansion täysin ilmaiseksi!

Suomen erikoiseurot -kokoelma

Tilatessasi Suomalainen saunakulttuuri -erikoiseuron pääset samalla mukaan suosittuun kokoelmaan Suomen erikoiseurot. Se sisältää tulevaisuudessa julkaistavat Suomen erikoiseurot sekä aiempien vuosien kotimaisia lyöntejä ensimmäisistä erikoiseuroista lähtien. Takaamme sinulle täydellisen kokoelman – saat kuitenkin jatkaa keräilyä juuri niin kauan kuin itse haluat!

Jatkolähetykset sisältävät kaksi erikoiseuroa oheismateriaaleineen pääsääntöisesti yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Lähetykset tulevat kätevästi suoraan kotiisi noin kolmen viikon välein.

  • Kysytyt Suomen erikoiseurot yhtenä kokoelmana
  • Tilaajalahjana näyttävä keräilykansio!
  • Toimitustakuu tuleville Suomen erikoiseuroille

Tilaajalahjana saat näyttävän Suomen erikoiseurot -keräilykansion, josta löydät paikan jokaiselle kotimaan erikoiseurolle.

Jatkat keräilemistä joustavasti sinulle sopivan ajan. Kaikilla lähetyksillämme on myös täysi 14 päivän palautusoikeus.


Tilaa heti ja varmista itsellesi kysytty erikoiseuro!

Tilaaja-arvonta!

Kaikkien Suomen erikoiseurot-kokoelmakeräilijöiden kesken suoritetaan 31.12.2018 arvonta, jonka palkintona on Holiday Clubin lahjakortti (arvo 300 euroa). Lahjakortti käy maksuna kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa ja loma-asunnoissa sekä Holiday Clubin ravintoloissa, harrasteissa ja hemmotteluhoidoissa. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa, ja se on voimassa 12 kk.

Kun jatkat keräilyä niin olet automaattisesti mukana lahjakortin arvonnassa. 

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, Suomen Moneta vastaa arpajaisverosta. Arvonnan tulos on julkinen ja saatavissa Suomen Monetasta.


Suomalainen saunakulttuuri 
 -erikoiseuron tekniset tiedot

Nimellisarvo: 2 €
Julkaisuajankohta: 22.10.2018
Halkaisija: 25,75 mm 
Paino: 8,5 g 
Metalli: CuNi25, keskusta CuZn20Ni5/Ni/CuZn20Ni5 
Suunnittelija: Erkki Vainio (tunnuspuoli), Luc Luycx (arvopuoli) 
Lyöntilaatu: unc
Lyöntimäärä: 1 000 000