Talviolympialaiset 100 vuotta
Juhlavuoden tunnelmaa aidossa kultarahassa

Kaikkien aikojen ensimmäiset talviolympialaiset järjestettiin Ranskan Chamonix’ssa vuonna 1924. Kisat merkitsivät käännekohtaa urheiluhistoriassa, sillä ne nostivat myös talvilajien edustajat näyttävästi esiin.

Suomi osoitti alusta saakka olevansa vahva talviurheilumaa. Yhdessä Norjan kanssa voitimme Chamonix'ssa 28 mitalia, enemmän kuin muiden maiden urheilijat yhteensä. Samat maat ovat myös tämän kultarahan takana: raha on valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa, ja sen on lyönyt Norjan rahapaja.

Talviolympialaisten 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistuun kultarahaan on ikuistettu hiihtäjä vuoden 1924 kilpa-asussa.

  • Aitoa 99,9 % kultaa ja peilikiiltoista proof-laatua
  • Yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa
  • Maailmanlaajuinen lyöntimäärä rajattu 2 999 kappaleeseen
  • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
  • Toimitustakuu Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan

Tilaa Talviolympialaiset 100 vuotta -kultaraha nyt tutustumishintaan 79 euroa! (norm. 119 euroa + toimituskulut 6,95 euroa) – säästät yli 40 euroa!

 fvgm_talviolympialaiset_tilaajaedut_pieni-lisakuva_v3

Kultaa ja kiinnostavaa keräilyä huokeaan hintaan

Maailman pienet kultarahat -kokoelma on mielenkiintoinen ja huokea tapa kerätä kultaa mielenkiintoisten tarinoiden kautta. Kokoelman kerääjänä saat kuukausittain suoraan kotiisi lähetyksen, joka sisältää jonkin kokoelman upeista kultarahoista!

Olemme valinneet rahojen aiheet ympäri maailmaa, jotta seikkailusi rahojen parissa olisi mahdollisimman monipuolinen ja kiinnostava. On aina yhtä jännittävää avata paketti ja nähdä, mistä raha tällä kertaa kertoo. Kun tilaat Talviolympialaiset 100 vuotta -kultarahan, varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat -kokoelmassa. Lue lisää kokoelmasta Lisätietoja-osiosta.

Hyödynnä jopa 95 euron edut!

fvgm_edut_muistilappu_v3

Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (pääsääntöisesti 99-129 euroa. Toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Saat uuden kultarahan käte­västi suoraan kotiisi noin kuukauden välein.

Tee tilaus nyt ja hyödynnä etusi!

Seuraavina vuorossa Jääkiekkomaajoukkueen tunnus sekä NATO 75 vuotta -kultarahat!

Kokoelman kerääjänä saat seuraavaksi mm. Suomen jääkiekkomaajoukkueen leijonatunnusta ja NATOn 75-vuotisjuhlavuotta kuvaavat kultarahat. Molemmat rahat ovat puhdasta 99,9% kultaa ja niiden lyöntimäärä on tarkkaan rajattu.  

Huoletonta ja helppoa keräämistä 

Saat kokoelman aloittavan kultaisen 100 vuotta talviolympialaisia -rahan edulliseen 79 euron hintaan. Jatkossa saat uuden kultarahan yhden kerrallaan noin kuukauden välein. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (pääsääntöisesti 99-129 euroa. Toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Voit tutustua kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Tilaajaetusi kokoelman edetessä, ole hyvä!

  • Tyylikäs keräilykotelo
  • Rahojen säilytykseen tarkoitettu keräilylevy
  • Rahojen tarkasteluun tarkoitettu luuppi
  • Kansio aitoustodistusten säilyttämistä varten
  • Rahojen käsittelyä helpottavat puuvillakäsineet

Tilaa nyt Talviolympialaiset 100 vuotta -kultaraha ja lähde mukaan Maailman pienet kultarahat
-kokoelmaan!

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
99,9 %
Lyöntilaatu:
Proof
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2024
Lyöntimäärä:
2 999 kpl
Lyöntipaikka:
Norjan rahapaja
Julkaisijamaa:
Niue