PRONSSINEN TALVISOTA-MITALI

  • Kuva-aiheet aidoista valokuvista
  • Korkea reliefi
  • Suomalaista käsityötä
  • Sotiemme Veteraanien tukituote

Marraskuun viimeisenä päivänä, 30.11.1939 vihollisen pommikoneet ilmestyivät kuin tyhjästä. Ne pommittivat armotta sekä pääkaupunkia että muuta maata. Itärajalla neuvostopanssarit jyräsivät voimalla rajan yli – ilman sodanjulistusta. Suomen kansa kuitenkin yhdisti voimansa ja piti pintansa myös jatkossa. Nyt jos koskaan on aika muistaa heitä, jotka antoivat kaikkensa kotimaamme puolesta.

Tutustumishinta 12,95 euroa

Talvisodan urotekojen kunniaksi Sinä saat ajankohtaisen suomalaismitalin hintaedun turvin vain 12,95 eurolla, maksamme myös toimituskulut puolestasi. Muistomitalin etusivu kertoo 105 kunnian päivästä. Kääntöpuolta koristaa Sotiemme Veteraanien ruusuvaakuna. Jokaisesta mitalista lahjoitetaan yksi euro Sotiemme Veteraanien kautta itsenäisyytemme puolesta taistelleille.

  • Suurikokoinen mitali korkealla reliefillä
  • Kultakeskuksen käsityönä tekemä tuote
  • Maksamme toimituskulut puolestasi
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta
Tekniset tiedot
Halkaisija:
45 mm
Paino:
n. 39,5 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl
Materiaali:
Pronssi
Valmistaja:
Kultakeskus

Kattava Vapautemme sankarit –kokoelma

Tilaamalla pronssisen Talvisota -mitalin ryhdyt samalla kokoelman kerääjäksi. Saat kookkaita pronssimitaleita noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kokoelmaan kuuluu yhdeksän mitalia, joten saat upean historiapaketin haltuusi nopeasti!

Jokainen mitali toimitetaan Sinulle samettipussissa tekniset tiedot sisältävän aitoustodistuksen kanssa. Myöhemmin saat tyylikkään keräilykotelon kokoelman mitaleille ja samettikansion kaikille aitoustodistuksille. Lisäksi saat Maavoimat-mitalin mukana aidon talvisodan aikaisen suomalaissotilaiden ampuman hylsyn Summasta.

Keräilysi on turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus. Ohjeet löydät osoitteesta www.suomenmoneta.fi/palautusopas. Näin jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat!