AITO 99,99 % KULTAHARKKO KRUUNAA KOKOELMASI!

Talvisota syttyi 30.11.1939. Alusta alkaen oli selvää, että periksi ei anneta. Ylipäällikkö Mannerheimin sanoin: Me taistelemme kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta (päiväkäsky n:o1).

Aihetta kunnioittavan aidon 99,99 % kultaharkon lyöntimäärä on rajoitettu vain 1939 kappaleeseen. Harkoista vain 500 on numeroitu: Kokoelman kerääjänä voit varmistaa yhden näistä harvinaisuuksista itsellesi!

Hinta: 345 euroa

Vaikuttavaan 99,99 % kultaharkkoon on kuvattu sotilaan silhuetti. Ääriviivojen sisään sijoitetut sanat muistuttavat sotilastaminkä vuoksi rintamalla taisteltiin. Alareunassa näkyvä kuusikko ja yläreunaan sijoitettu kuivunut kelo kertovat olosuhteista: Suomalainen havumetsä ja itärajan korpiseudut toivat talvitaisteluihin monia lisähaasteita.

Mannerheimin jäljittelemätön, yhtä aikaa ytimekäs ja ilmeikäs tyylinsä tavoittaa lukijan tänäkin päivänä. Talvisodassa koettu sankarillinen puolustustahto ja koko kansan yksituumaisuus teki mahdottomasta mahdollisen: itsenäisyytemme säilyi valtavasta ylivoimasta huolimatta. Sinulla on Talvisota-aiheinen kansio – kruunaa se hyvissä ajoin todellisella keräilyhelmellä. Toimi heti, sillä numeroituja kultaharkkoja on vain 500 kappaletta! Talvisota 80 vuotta –harkot ovat saatavilla vain Suomen Monetalta.

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
99,99 %
Paino:
2,5 g
Mitat:
24 x 14 mm
Lyöntimäärä:
max 1939 kpl (numeroituja 500 kpl)