Keihäskultaa suomalaisille:
Aito 99,99 % kultaraha vain 395 eurolla!

Tokion olympialaiset lähestyvät ja mitalitoiveet kasvavat – varmista nyt keihäskultaa hyvissä ajoin. Toimi nopeasti, sillä puhdas kulta vetää keräilijöitä puoleensa ja aihe kiinnostaa monia!

  • Aito 99,99 % kultaraha (1/10 unssia)
  • Parasta proof-laatua
  • Lyöntimäärä vain 500 kappaletta
  • Kuva-aiheessa keihäänheittäjä
  • Mukana aitoustodistus ja näyttävä kotelo
  • Hinta vain 395 euroa – Suomen Moneta maksaa toimituskulut!

Tokion olympialaisia kunnioittava kultaraha on lyöty arvostetussa Singaporen rahapajassa. Keihäänheittäjän lisäksi kultarahaan on kuvattu muitakin yleisurheilijoita – taiteellista vapautta käyttäen. Arvopuolta koristava kuuluisa Angkor Wattin temppeli viittaa julkaisijaan (Kambodžan kuningaskunta)

  • Keihäänheittäjää kuvaava kultaraha on yksittäistuote, etkä sitoudu muihin tilauksiin. Lyöntimäärä on erittäin pieni, joten tee tilauksesi heti. Saat uutuuden nyt vain 395 eurolla!

Tokion olympialaisia vietetään heinäkuussa 2020. Singaporen rahapaja on ilmoittanut lyövänsä avajaisiin mennessä kaksi muutakin olympia-aiheista kultarahaa, niistä kerromme myöhemmin.

Tärkeää! Olympialaiset ovat keräilijöiden ikuinen kiinnostuksen kohde: käytä tilaisuus hyväksesi ja varmista tavoiteltu uutuus itsellesi saman tien!

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2020
Nimellisarvo:
3000 Rieliä
Halkaisija:
17,95 mm
Paino:
3,11 g (1/10 unssia kultaa)
Materiaali:
99,99 % kultaa
Viimeistely:
Proof
Lyöntimäärä:
500 kpl