Torilla tavattiin vuonna 1995:
Jääkiekon MM-voittoa juhlistava nollaseteli vain 4,95 euroa!

Tukholman Globen-areenalla nähtiin vuonna 1995 todellinen jännitysnäytelmä: Suomi ja Ruotsi taistelivat jääkiekon mestaruudesta. Kun Ruotsi kaatui luvuin 4–1, suomalaisten riemulla ei ollut rajoja! Nyt tämän Suomen ensimmäisen jääkiekon MM-voiton kunniaksi on julkaistu nollaseteli, jota riittää vain nopeimmille.

  • Suomen ensimmäinen lätkäseteli
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Toteutettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n kanssa
  • Yksilöllinen numerointi
  • Hinta vain 4,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Seteliin on ikuistettu todellinen kansanjuhla: MM-voitosta innostuneet lätkäfanit ovat kerääntyneet Kauppatorille Havis Amandan patsaalle. Suomen liput liehuvat ja tunnelma on korkealla. Sama innostus näkyy myös MM-kisoissa otetussa valokuvassa, jossa Leijonat juhlivat juuri saamaansa voittoa.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin varsin rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla suomalaiselle jääkiekolle omistetun setelin pääset etuoikeutettuun asemaan: saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Lätkäseteli aloittaa kysytyn Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisilla aiheilla. Mukana on mm. eläimiä, kaupunkimaisemia sekä historian merkkihenkilöitä. Tilaajan etuna saat kokoelman edetessä myös lahjaksi kätevän keräilykansion seteleille.

  • Suosittu keräilykokoelma
  • Mukana sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)
Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2019
Painomaa:
Suomi
Materiaali:
Virallinen setelipaperi