Nappaa pala poikkeuksellista jalkapallohistoriaa:
Virallinen UEFA2020 Trophy -seteli vain 4,95 euroa!

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen piti päästä näyttämään kesällä kyntensä EM-kisoissa. Vallitsevan tilanteen vuoksi kisat on kuitenkin siirrettiin vuoteen 2021 – ensimmäistä kertaa koko niiden pitkässä historiassa.

Poikkeuksellinen tilanne on luonut erikoisen keräilykappaleen: kisoja varten valmistettiin virallisia nollaseteleitä, joita olemme onnistuneet saamaan pienen erän. Toimimalla pian yksi niistä voi olla Sinun!

  • Virallinen nollaseteli EM-kisoista, joita ei koskaan pidetty!
  • Laaja kansainvälinen kysyntä
  • Rajoitetusti saatavilla – toimi nopeasti
  • Yksilöllinen numerointi
  • Hinta vain 4,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)
  • Toimitustakuu Nollasetelit-kokoelman muille seteleille

Setelissä on EM-kisojen virallinen palkintopokaali (Trophy), joka jaetaan voittajajoukkueelle. Pokaali on nimetty UEFA:n pitkäaikaisen johtajan ja perustajan Henri Delaunayn mukaan.

Huuhkajien vuoro koittaa ensi vuonna

Suomen Huuhkajien piti osallistua kesällä ensimmäistä kertaa EM-kisoihin. Historiallinen kisapaikka saavutettiin loistavasti sujuneiden karsintojen myötä, joissa erityisesti hyökkääjä Teemu Pukki osoitti mestarilliset taitonsa. Kisajännitys kestää nyt hieman pidempään, mutta suomalaista jalkapallohistoriaa päästään toivottavasti tekemään ensi vuonna!

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin varsin rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla virallisen UEFA2020 Trophy -nollasetelin pääset etuoikeutettuun asemaan: saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Seteli aloittaa monipuolisen Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisilla aiheilla. Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla.

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)


Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

  

Tilaa oma UEFA2020 Trophy -setelisi nyt, hyväksymme tilaukset saapumisjärjestyksessä!

 

Tilausrajoitus: 1 kappale /asiakas, jotta voimme taata UEFA -nollasetelin mahdollisimman monelle keräilijälle.

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2020
Materiaali:
Virallinen setelipaperi
Julkaisijamaa:
Saksa