Ikoninen Vapaudenpatsas valloittaa keräilijät juhlarahassa!

Jenkkidollareiden kerääminen on todella suosittu harrastus, joka ei suinkaan rajoitu Amerikkaan. Monet suomalaisetkin ovat löytäneet nämä komeat rahat, joissa valinnanvaraa on paljon – jopa niin paljon, että sopivan ensimmäisen rahan löytäminen voi olla haastavaa.

Halusimme tarjota asiakkaillemme helpon tavan tutustua klassisiin jenkkidollareihin – niinpä saat alkuperäisen Vapaudenpatsasta juhlistavan puolen dollarin rahan puoleen hintaan!

 • Suosittu Vapaudenpatsaan 100-vuotisraha laadukkaana keräilykappaleena
 • Maailmankuulu kuva-aihe
 • Rajoitetusti saatavilla kauttamme
 • Hyödynnä huipputarjous: saat juhlarahan puoleen hintaan vain 24,50 eurolla (norm. 49 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)
Astu kanssamme uuteen maailmaan

Juhlarahaan on ikuistettu Vapaudenpatsas, höyrylaiva ja perhe Ellis Islandilla. He ovat juuri astumassa uuteen maailmaan – juhlarahan myötä Sinäkin pääset tutustumaan jenkkirahojen maailmaan vaivattomasti!

Tilaamalla Vapaudenpatsasta kuvaavan juhlarahan aloitat asiantuntijoidemme kokoaman tarkkaan rajatun 10 jenkkirahan kokoelman, joka esittelee suosittuja keräilyklassikkoja. Kokoelmaan ovat päässeet mm. seuraavat rahat:

fusa_amerikan_symbolit_kokoelma_lisakuva_600x252

 • Alkuperäisiä Yhdysvaltojen puolidollareita – osa aitoa hopeaa!
 • Näyttävä aikajana maan rahahistoriasta, mutta vain 10 lähetystä
 • Kiehtovia tarinoita sekä rahoista että Yhdysvaltojen tärkeistä symboleista
 • Lahjaksi keräilykotelo (2. lähetys) ja kopio Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistuksesta (3. lähetys)

Jatkossa saat klassisen puolen dollarin jenkkirahan noin kuukauden välein. Lähetysten hinnat vaihtelevat rahojen eri materiaalien ja saatavuuden vuoksi (n. 49–89 euroa kappale + toimituskulut 6,95 euroa). Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin. Voit tutustua rahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa rahojen keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

 

VIISI SYYTÄ TILATA!

 1. VIRALLINEN JUHLARAHA – aiheena maailmankuulu Vapaudenpatsas.
 2. Jenkkirahat ovat KANSAINVÄLISESTI ERITTÄIN ARVOSTETTUJA keräilykappaleita.
 3. RAJOITETTU SAATAVUUS – suuri kansainvälinen kysyntä.
 4. AITOUS JA KORKEA LAATU – asiantuntijoiden huolella valitsema keräilykappale.
 5. HINTAETU – saat rahan puoleen hintaan vain 24,50 eurolla (norm. 49 euroa + toimituskulut).

Vapaudenpatsaan näkeminen oli aikoinaan suuri hetki suomalaisille siirtolaisille, joita matkusti sankoin joukoin Yhdysvaltoihin uuden elämän toivossa. Rahaan onkin ikuistettu patsaan lisäksi höyrylaiva sekä siirtolaisperhe Ellis Islandilla. Siellä sijaitsi maahanmuuttajien vastaanottokeskus, jonka kautta suomalaistenkin siirtolaisten tuli kulkea. Juhlarahalla tuettiin Ellis Islandin siirtolaismuseon kunnostustöitä.

Tekniset tiedot
Metalli:
Kupari-nikkeli
Nimellisarvo:
½ dollaria
Halkaisija:
30,6 mm
Paino:
11,34 g
Lyöntivuosi:
1986
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Lyöntipaikka:
US Mint