Kolme yllätysseteliä kympillä!

Nollasetelit ovat valloittaneet keräilijät, eikä ihme – ovathan seteleiden aiheet erittäin monipuolisia, minkä lisäksi kukin seteli on vielä yksilöllisesti numeroitu. Tutustu nyt nollaseteleiden kiehtovaan maailmaan hauskalla tavalla: kolmella yllätyssetelillä, jotka saat edulliseen yhteishintaan!

  • Kolme yksilöllisesti numeroitua yllätysseteliä kympillä
  • Seteleiden kuva-aiheet ja julkaisijamaat ovat salaisuus
  • Laadukkaat asiantuntijan tarkastamat keräilykappaleet
  • Et sitoudu muihin tilauksiin
  • Sinun etusi: saat kokonaisuuden ilman toimituskuluja!

Yksilöllinen numerointi löytyy jokaisen setelin etusivun oikeasta alalaidasta. Nollaseteleiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin. Takasivu esittelee kuuluisia rakennelmia, kuten Eiffel-tornin, Brandenburgin portin, Colosseumin sekä Sagrada Famílian.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima. Lisäksi jokaisella nollasetelillä on oma tarkkaan määritelty valmistusmääränsä.

Nollasetelit ovat supersuosittuja ympäri Euroopan! Tekemällä tilauksen saat niitä kolme yhdellä kertaa ja yllätyt varmasti iloisesti!

Tekniset tiedot
Mitat:
135 x 74 mm
Nimellisarvo:
0 euroa
Materiaali:
Virallinen setelipaperi