Haluatko osasi toisen maailmansodan aikaisesta ennätysaarteesta?

Eräänä kylmänä marraskuun yönä toisen maailmansodan riehuessa brittialus SS City of Cairo matkasi Etelä-Atlantilla mukanaan yli 300 matkustajaa – ja salainen aarre. Alus ei koskaan päässyt määränpäähänsä, sillä se kohtasi saksalaisen sukellusveneen kohtalokkain seurauksin.

Alus ja sen aarre löydettiin vasta noin 70 vuotta uppoamisen jälkeen. Hylky lepää 5 150 metrin syvyydessä eli huomattavasti syvemmällä kuin esimerkiksi RMS Titanic. Koskaan aiemmin rahoja ei ole nostettu yhtä syvältä meren uumenista – nyt Sinulla on mahdollisuus saada osasi tästä toisen maailmansodan aikaisesta aarteesta, joka teki maailmanennätyksen!

  • Aito SS City of Cairon hylystä pelastettu kuningas ja keisari Edvard VII:n hopearaha
  • Osa saksalaisen sukellusveneen vuonna 1942 upottamaa aarretta
  • Laadukas asiantuntijoiden konservoima alkuperäisraha
  • Rahat pääsivät Guinnessin ennätyskirjaan maailman syvimmältä laivanhylystä nostettuina esineinä
  • Aitoa 91,7 % hopeaa
  • Et sitoudu muihin tilauksiin

SS City of Cairon hylystä pelastettu kuningas ja keisari Edvard VII:n hopearaha

Saat laadukkaan hopearahan vain 297 eurolla. Näin uskomattoman tarinan omaavia rahoja on saatavilla vain harvoin, joten varmista omasi pian – rahoja on saatavilla rajoitetusti!

fsgl_maailmanennatys-5150_edvard-vii_micro-piirakka

Vain noin 0,25 % rahoista säästyi

Haaksirikkorahat omistanut Britannian hallitus päätti sulattaa rahat niiden korkean hopeapitoisuuden vuoksi. Samlerhuset-konserni, johon Suomen Moneta kuuluu, onnistui pelastamaan noin 0,25 % rahoista jälkipolville. Tämä tarkoittaa vain vajaata 22 000 rahaa, joista merkittävä osa on jo keräilijöillä ja museoilla eri puolilla maailmaa. Tilaa siis omasi pian ja lisää kokoelmaasi kiehtova pala toisen maailmansodan aikaista historiaa!

Haluaisitko vielä tietää lisää? Täältä löydät hieman lisätietoa haaksirikkoaarteesta ja voit jättää yhteydenottopyynnön myyntipalvelullemme: suomenmoneta.fi/haaksirikkorahat »

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
1 Intian rupia
Halkaisija:
30,5 mm
Paino:
11,6 grammaa
Lyöntivuodet:
Edvard VII: 1903-1910
Lyöntimaa:
Intia (Brittiläisen imperiumin alaisuudessa)
Materiaali:
91,7 % hopea
Tunnuspuoli:
kuninkaan profiilikuva (Edvard VII)
Arvopuoli:
vuosiluku, nimellisarvo ja kukkakoristeet