Suomen kansalliseläin komeassa kultarahassa

Varmista omasi pian – jo 70 % myyty!

Karhu (Ursus arctos) valittiin maamme kansalliseläimeksi Suomen luonnonsuojeluliiton yleisöäänestyksessä vuonna 1985. Nyt tuo komea metsiemme valtias on ikuistettu aitoon kotimaiseen kultaan!

Kuvittele silmissäsi Suomen Lappi kauneimmillaan. Yötön kesäyö, ääretön tyhjyys ja ympärillä siintävät tunturit. Näistä maisemista, Lemmenjokeen laskevien tunturipurojen varsilta on huuhdotaan Tunturikulta. Se on aitoa suomalaista kultaa, joka on kerätty perinteitä sekä Suomen arvokasta luontoa ja pohjoista maisemaa kunnioittaen.

Kultarahan tunnuspuolelle kuvattu karhu on iltakävelyllä metsän reunassa ruohikolla. Karhun siluetti heijastuu komeasti veden pinnasta. Oikeassa reunassa, karhun kuonon edessä näkyy Tunturikullan virallinen tunnus merkkinä kullan kotimaisesta alkuperästä.

  • Aitoa suomalaista kultaa ja parasta proof-keräilylaatua
  • Kultapitoisuus peräti 99,9%
  • Tunturikultaan lyötynä vain 360 kappaletta – varmista omasi pian!
  • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
  • Toimitustakuu Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan

Tilaa Karhu-kultaraha etuhintaan 79 euroa! (norm. 119 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Tilauksen myötä varmistat paikkasi Maailman pienet kultarahat -kokoelman keräilijänä. Suursuosion saaneeseen kokoelmaan kuuluu seitsemän pientä kultarahaa, ja päätät itse, kuinka monta haluat kerätä. Kaikkien rahojen kultapitoisuus on vähintään 90 %. Kokoelma onkin mainio tilaisuus hankkia aitoa kultaa ilman suuria kustannuksia!

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Sinulla on mahdollisuus tutustua kultarahoihin rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

 Tilaa nyt komea Karhu-kultaraha ja lähde mukaan Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan! 


Lue lisää Tunturikullasta Lisätietoja-osiosta.

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % kulta
Lyöntivuosi:
2021
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
max. 1000 kpl, joista max. 360 kappaletta lyödään aitoon Suomesta kaivettuun Tunturikultaan

Tunturikulta - aitoa kultaa Suomen Lapista

Tunturikulta on aitoa kultaa, joka on hankittu suoraan Lapin yksityisiltä kullankaivajilta. Kyseessä on keräilytuotteiden ja korujen markkinoinnissa käytetty termi, joka korostaa kullan suomalaista alkuperää.

Tunturikulta viittaa Lapin lumoaviin tunturimaisemiin sekä ekologiseen kullankaivuuseen Lapin vuosisataisena elinkeinona. Numismaattisten Tunturikulta-tuotteiden myötä suomalainen, poikkeuksellisen puhdas kulta jää Suomeen, eikä sekoitu maailmalla muuhun kultaan.

Karhu-kultarahaan kaiverrettu Tunturikullan logo takaa kullan kotimaisen alkuperän ja kertoo tarinaa Lapin ainutlaatuisesta rikkaudesta.

Koneellinen kullankaivuu Lemmenjoella loppui kaivoslain uudistuksen takia vuoden 2020 aikana. Sen myötä kullantuotto vähenee tulevaisuudessa merkittävästi, mikä tekee Tunturikullasta entistä harvinaisempaa – ja kysyttyä keräilijöiden keskuudessa. Tunturikultaisia Karhu-kultarahoja on lyöty vain 360 kappaletta.

  

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen