Suomen kansalliseläin komeassa kultarahassa

Puhdasta 99,9 % kultaa

Ihmisen ja karhun suhde on aikojen saatossa ollut varsin monitahoinen. Karhua on vihattu ja pelätty, toisaalta myös kunnioitettu ja rakastettu, ehkä vähän kadehdittukin – ainakin pitkien talviunien takia.

Karhu (Ursus arctos) valittiin maamme kansalliseläimeksi Suomen luonnonsuojeluliiton yleisöäänestyksessä vuonna 1985. Nyt tuo komea metsiemme valtias on lyöty aitoon kultaan!

Kultarahan tunnuspuolelle kuvattu karhu on iltakävelyllä metsän reunassa ruohikolla. Karhun siluetti heijastuu komeasti veden pinnasta.

  • 99,9 % aitoa kultaa ja parasta proof-keräilylaatua
  • Lyöntimäärä maailmanlaatuisesti vain 1 000 kappaletta
  • Viimeinen erä saatavilla – toimi nopeasti!
  • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
  • Toimitustakuu Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan

Tilaa Karhu-kultaraha etuhintaan 69 euroa! (norm. 99 euroa) Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Kulta on haluttu ja harvinainen jalometalli, jota on louhittu, huuhdeltu ja etsitty vuosituhansia. Sinulla on nyt mainio tilaisuus kartuttaa omaa kultavarantoasi.

Kun tilaat Karhu-kultarahan, varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat -kokoelmassa, jonka jokainen raha on vähintään 90 % kultaa. Voit kerätä juuri Sinulle sopivan kultakokonaisuuden ilman suuria kustannuksia ja nauttia loistokkaista kansainvälisistä kultarahoista, joiden joukossa on myös suomalaisia aiheita.

Hyödynnä jopa 85 euron edut!

  

Tilaa nyt komea Karhu-kultaraha ja lähde mukaan Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan!

Monipuoliset oheistuotteet ilman erillistä veloitusta

Saat jokaisen kultarahan mukana aina asiantuntevan aitoustodistuksen ja saatekirjeen. Kokoelman karttuessa saat monenlaisia etuja ja mm. seuraavat oheistarvikkeet ilman eri veloitusta:

  • Tyylikäs kansio rahoille ja aitoustodistuksille
  • Luuppi rahojen yksityiskohtaiseen tarkasteluun
  • Puuvillakäsineet kultarahojen käsittelyyn

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Sinulla on mahdollisuus tutustua kultarahoihin rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Tee tilaus nyt ja säästä jopa 85 euroa!

 

Valitse lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % kulta
Lyöntivuosi:
2022
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
max. 1 000 kpl