Karhu-kultaraha 100 % suomalaista kultaa

Vain 360 kpl lyöty aitoon Tunturikultaan

Ruskeakarhu (Ursus arctos) on Euroopan suurimpia petoeläimiä ja yksi laajimmalle levinneistä karhulajeista maailmassa. Suomessakin ne ovat levittäytyneet lähes koko maahan, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Nyt tuo uljas kansalliseläimemme on ikuistettu aitoon kotimaiseen kultaan!

  • 99,9 % Tunturikultaa suoraan Suomen Lapista
  • Tunturikultaan lyötynä vain 360 kappaletta
  • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
  • Toimitustakuu Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan

Tilaa Karhu-kultaraha etuhintaan 79 euroa! (norm. 119 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Kultarahan tunnuspuolelle on kuvattu metsien valtias, ruskeakarhu kävelemässä ruohikolla. Karhun siluetti heijastuu komeasti veden pinnasta. Oikeassa reunassa, karhun kuonon edessä näkyy Tunturikullan virallinen tunnus merkkinä kullan 100 %:sta kotimaisesta alkuperästä


Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Tilauksen myötä varmistat paikkasi Maailman pienet kultarahat -kokoelman keräilijänä. Suursuosion saaneeseen kokoelmaan kuuluu seitsemän pientä kultarahaa, joiden kotimaiset ja kansainvälisesti kiinnostavat aiheet on tarkkaan valittu. Kaikkien rahojen kultapitoisuus on vähintään 90 %. Kokoelma onkin mainio tilaisuus hankkia aitoa kultaa ilman suuria kustannuksia!

 

Tilaa nyt komea Karhu-kultaraha ja lähde mukaan Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan! 


Lue lisää eduista Lisätietoja-osiosta.

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % kulta
Lyöntivuosi:
2021
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
max. 1000 kpl, joista max. 360 kappaletta lyödään aitoon Suomesta kaivettuun Tunturikultaan

Monipuoliset oheistuotteet ilman erillistä veloitusta


Saat jokaisen kultarahan mukana aina asiantuntevan aitoustodistuksen ja saatekirjeen. Kokoelman karttuessa saat monenlaisia etuja ja mm. seuraavat oheistarvikkeet ilman eri veloitusta:

  • Tyylikäs kansio aitoustodistuksille
  • Luuppi rahojen yksityiskohtaiseen tarkasteluun
  • Puuvillakäsineet kultarahojen käsittelyyn

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Sinulla on mahdollisuus tutustua kultarahoihin rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen