Tässä Talvisota-kultaharkossa on näyttävä erikoisviimeistely: aidossa kultaisessa harkossa on sekä osarodinointi, että osahopeointi. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kultaharkossamme on käytetty kolmea eri jalometallia. Näitä erikoisharkkoja on valmistettu vain 300 kappaletta, joten niitä ei riitä kaikille!

  • Erikoisviimeistelty Talvisota-kultaharkko
  • 99,99 % kultaa
  • Sisältää kolmea eri jalometallia
  • Vain 300 kpl osahopeoituna ja -rodinoituna
  • Sopii samaan kansioon Talvisota 80 vuotta -muistomitalin kanssa
  • Tilaamalla tuet veteraanejamme

Kultaharkon kuva-aihetta koristaa mustarodinoinnilla viimeistellyn kypäräpäisen sotilaan silhuetti ja ylipäällikkö Mannerheimin päiväkäskyn kuuluisat sanat: Me taistelemme kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta. Harkon alareunassa olevat puut ovat saaneet lumipeitteen hopeoinnin avulla. Se toimitetaan sinulle juhlavassa mustassa kotelossa, jonka kannessa toistuu harkon kuva-aihe. 

Uusi Talvisota-kultaharkko on konkreettinen kunnianosoitus kaikille ankarat sotavuodet kokeneille, niin veteraaneille kuin siviileillekin. Me elämme tahtomattamme jälleen haastavassa tilanteessa, mikä varmasti tuntuu myös veteraaniemme sekä heidän läheistensä arjessa. Osa kultaharkon tuotosta ohjataan Sotiemme Veteraanien kautta vapautemme puolesta taistelleille.

Kultaharkon hinta on 395 euroa. Tarjoamme joustavat maksuehdot, joten maksaminen onnistuu haluamassasi tahdissa. Lue lisää Avarda-laskusta alta!

Erikoisviimeisteltyjä kultaharkkoja on saatavilla vain hyvin rajoitettu erä – varmista omasi nyt.


Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
99,99 %
Paino:
2,5 g
Mitat:
14 x 24 mm
Enimmäislyöntimäärä:
1939 kpl
Lyöntivuosi:
2020
Erityispiirre:
Vain 300 harkkoa on osahopeoitu ja –rodinoitu