Raha & Historia -lehti

Suomen Monetan asiakaslehti Raha & Historia tarjoaa rahojen ja mitalien keräilyyn liittyvää tietoa niin aloittelevalle kuin kokeneellekin keräilijälle. Kotimaisten tuotteiden lisäksi lehdessä esitellään myös muualla maailmassa julkaistuja keräilytuotteita asiantuntevine tausta-artikkeleineen.

Raha & Historia -lehti 3 / 2021
Syksyn Raha & Historia-lehti on ilmestynyt! Lehdessä on aiheena mm. suomalaiset erikoiseurot, tietoa aloittelevalle keräilijälle sekä tietenkin tuoteuutuuksia.


Raha & Historia -lehti 2 / 2021
Kevään Raha & Historia-lehti on ilmestynyt! Lehdessä on paljon mukavaa luettavaa, esim. Palloliiton pääsihteerin Marco Casagranden haastattelu, jossa hän kertoo mietteitään Huuhkajien menestyksen vaikutuksista ja tarinaa Rooman valtakunnan aikaisista rahoista sekä paljon muuta.

Raha & Historia -lehti 1 / 2021
Vuoden ensimmäinen Raha & Historia -lehti on ilmestynyt! Aiheina mm. Lottajärjestön 100-vuotisjuhla, vuoden tulevat juhlarahat ja rahasarjat sekä Moneta Team:n kilpakävelijä Jarkko Kinnusen haastattelu.

Raha & Historia -lehti 2020
Vuoden 2020 Raha & Historia -lehti on ilmestynyt! Mielenkiintoisia artikkeleita Tunturikullasta, juhlarahojen suunnittelusta ja tietenkin tuoteuutuuksia.

Raha & Historia -lehti 1 / 2019
Vuoden ensimmäinen Raha & Historia -lehti on ilmestynyt! Mielenkiintoisia artikkeleita suomalaisesta jääkiekosta, Suomen historiasta ja tietenkin tuoteuutuuksia.

Raha & Historia -lehti 2-2018
Vuoden toinen Raha & Historia -lehti on ilmestynyt! Mielenkiintoisia artikkeleita Suomen leijonasta, nollaseteleistä ja tietenkin tuoteuutuuksia.

Raha & Historia -lehti
Vuoden ensimmäinen Raha & Historia -lehti. Mukana mm. mielenkiintoisia artikkeleita Suomen historiasta ja tietenkin tuoteuutuuksia.