Turvallinen ja luotettava keräilijän kumppani jo vuodesta 2000

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Uutiset ja tiedotteet

Sinivalkoinen olympiahetki -äänestys
Kesäolympialaiset palaavat ensi kesänä Pariisiin sadan vuoden tauon jälkeen. Näiden vuosikymmenten aikana olympia-areenoilla on koettu hienoja suomalaishetkiä. Etsimme nyt yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa kaikkien aikojen sinivalkoisinta olympiahetkeä.

Kesäkukkia
Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa keräilyysi liittyvissä kysymyksissä. Henkilökohtaista palvelua saat arkisin kello 9-13.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut auto- ja kuljetusalan lakosta 15.2.-21.2.2023. Posti arvioi, että lakon ja tukitoimien takia pakettien, kirjeiden, lehtien sekä ulkomailta saapuvien ja lähtevien lähetysten kulku viivästyy useista päivistä yli viikkoon. Sama arvio koskee myös rahtikuljetuksia.

Suomen Moneta
Huomasimme, että Suomen Monetan nimissä on nyt lähetetty huijausviestejä koskien pakettien toimittamista. Emme koskaan pyydä viesteissämme antamaan henkilötietoja tai rekisteröitymään mihinkään linkkiin.

Hyvää joulua toivottaa Suomen Moneta
Asiakaspalvelumme palvelee perjantaina 23.12. klo: 9-15. Seuraavan kerran asiakaspalvelumme tavoittaa tiistaina 27.12. klo 9:00 alkaen.

#bongaabussissa mainoksemme ja voit voittaa 50 euron ravintolalahjakortin!
Suomen Monetan #bongaabussissa-somekampanja käynnistyy 26.9.2022. Pääkaupunkiseudun busseissa pyörivässä kampanjassa on mukana kaksi ajankohtaista tuotetta: Virallinen Elvis Presley™ Rock and Rollin kuningas - raha ja Helsingin olympialaiset 70 vuotta - juhlamitali.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.