Uutiset ja tiedotteet

Suomen Moneta
Huomasimme, että Suomen Monetan nimissä on nyt lähetetty huijausviestejä koskien pakettien toimittamista. Emme koskaan pyydä viesteissämme antamaan henkilötietoja tai rekisteröitymään mihinkään linkkiin.

Hyvää joulua toivottaa Suomen Moneta
Asiakaspalvelumme palvelee perjantaina 23.12. klo: 9-15. Seuraavan kerran asiakaspalvelumme tavoittaa tiistaina 27.12. klo 9:00 alkaen.

#bongaabussissa mainoksemme ja voit voittaa 50 euron ravintolalahjakortin!
Suomen Monetan #bongaabussissa-somekampanja käynnistyy 26.9.2022. Pääkaupunkiseudun busseissa pyörivässä kampanjassa on mukana kaksi ajankohtaista tuotetta: Virallinen Elvis Presley™ Rock and Rollin kuningas - raha ja Helsingin olympialaiset 70 vuotta - juhlamitali.

Avoin juhlarahan suunnittelukilpailu
Valtiovarainministeriön asettama juhlarahalautakunta järjestää suunnittelukilpailun Suomen ensimmäinen luonnonsuojelulaki -juhlarahan taiteellisen suunnittelun toteutuksesta. Aiheesta lyödään nimellisarvoltaan 100 euron kultainen juhlaraha vuonna 2023. Juhlaraha-aiheella halutaan nostaa esille Suomen luonnonsuojelulainsäädännön ja Suomen luonnon...

Uniikki Mestareiden mitali
Suomen Jääkiekkoliitto ja Suomen Moneta ovat lanseeranneet erikoisen jääkiekkoaiheisen keräilymitalin, joka sisältää palan vuoden 2019 aitoa maailmanmestaruusmitalia. Mestareiden mitali on Leijonien kiitos kannustuksesta koko Suomen kiekkokansalle.

Suomen Moneta ja Urheilumuseo yhteistyö
Suomen Moneta ja Urheilumuseo aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on ikuistaa tunnettuja suomalaisia urheilukulttuuriaiheita keräilymitaleihin ja -tuotteisiin. Yhteistyö alkaa juhlavasti Helsingin olympiakisat 70 vuotta -erikoistuotteilla.