Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Olemme Suomen Monetassa sitoutuneet toimimaan rehellisesti, vastuullisesti ja eettisesti oikein. Vastuullisen toimintakulttuurin varmistamiseksi ja luottamuksen ylläpitämiseksi käytössämme on Whistleblowing-ilmoituskanava.

Whistleblowing on eettinen ilmoituskanava. Se on tarkoitettu Suomen Monetan työntekijöiden ja ulkoisten sidosryhmien käyttöön. Palvelun kautta on mahdollisuus luottamuksellisesti ilmoittaa rikos-, rikkomus- tai väärinkäytösepäilystä. Mahdollisia rikkomuksia voivat olla esimerkiksi petollinen, epärehellinen, laiton tai epäeettinen toiminta tai käytös. Kaikki ilmoitukset on tehtävä vilpittömässä mielessä.

Whistleblowing-kanava on anonyymi. Se perustuu suojattuun ja salattuun palveluun. Kanavassa ei tallennu tietoja, joiden perusteella viestin lähettänyt henkilö olisi mahdollista tunnistaa.

Väärinkäytösilmoituksen tehnyt henkilö saa tapauskohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla järjestelmään voi kirjautua uudelleen ja jatkaa kommunikointia.

Whistleblowing on tarkoitettu ainoastaan väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen, ei asiakaspalautteen antamiseen tai reklamointiin.

 

Jos haluat, voit tehdä ilmoituksen tästä:
https://www.firstwhistle.fi/suomenmoneta

Lisätietoja
Miten ilmoitus tehdään? https://oikeuskansleri.fi/miten-ilmoitus-tehdaan 
Oikeuskanslerinviraston keskitetty ulkoinen ilmoituskanava https://turvaviesti.gov.fi/ilmoituskanava-rapporteringskanal 
Tietosivu ilmoittajalle https://www.juuriharja.fi/whistleblowing-ilmoittajalle-faq 

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.