Turvallinen ja luotettava keräilijän kumppani jo vuodesta 2000

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Täältä löydät Suomen Monetan käynnissä olevien arvontojen säännöt.


© Santa Claus Foundation™
Meidän kaikkien tuntema, ainoa ja oikea Joulupukki asuu Korvatunturilla yhdessä Joulumuorin ja tonttujen kanssa. Korvatunturin alueella sijaitsevat Joulupukin lahjapajat, porojen tallit ja tietysti koko alueen sydän – Joulupukin talo. Suuren hirsitalon lämpimään tupaan ovat tervetulleita niin kaikki tontut kuin metsän eläimetkin. Joulupukin...
Suomen Moneta on suomalaisten juhlarahojen sekä suomalaisten rahasarjojen ja kahden euron erikoisrahojen virallinen jakelija.

Onko sinulla herännyt tuotteistamme, palvelustamme, verkkokaupastamme tai keräilystä kysymyksiä, joihin et löydä vastausta verkkosivuiltamme?

Suomen Moneta on iloinen ja ylpeä yhteistyökumppaneistaan, joiden kanssa on kertynyt sekä taloudellista tukea että hyvää mieltä monelle eri taholle. Tässä muutamia esimerkkejä:

Alakategoriat

Ajankohtaisasiaa, uutisia esimerkiksi Suomen Monetasta tai urheilutiimistämme, tietoa tuoteuutuuksista, historiaa – kaikkea tätä ja paljon muuta löydät blogi-julkaisuistamme.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.