Turvallinen ja luotettava keräilijän kumppani jo vuodesta 2000

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

- ympäristökuormituksen vähentäminen

- kompensointi

- parempia valintoja

Puun istutusYmpäristöasiat koskettavat meitä kaikkia. Pyrimme huomioimaan ympäristöasiat ja vähentämään toiminnassamme ympäristömme kuormitusta. Haluamme ilman muuta osaltamme olla mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta kaikin voimin ja tavoitteemme on olla hiilineutraali niin pian kuin se käytännössä on mahdollista.

Olemme laskeneet Suomen Monetan tämänhetkisen hiilijalanjäljen ja tulemme tekemään parhaamme sen pienentämiseksi.

Aloitimme kompensoimalla toiminnastamme aiheutuvia päästöjä suurimman kuljetusliikkeemme kompensaatio-ohjelman kautta sekä istuttamalla metsää Mikkelin, Kovalansuon joutomaille yhteistyökumppanimme Puuni Oy:n välityksellä. Kompensointi on vain ensimmäinen askel ja tavoitteemme on keksiä aidot keinot päästöjemme vähentämiseksi.

Huomioimme ympäristöasiat valitessamme lähetys- ja pakkausmateriaaleja ja kierrätämme asianmukaisesti kaiken tuottamamme jätteen. Kehitämme koko henkilöstön voimin jatkuvasti ympäristöystävällisempiä tapoja toimia.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.