Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Muumi-tuotteiden suosio jatkuu

Olemme päässeet toteuttamaan keräilijöiden iloksi jo monia valloittavia Muumi-tuotteita yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa. Luvassa on myös ihastuttavia uutuuksia – sitä ennen on hyvä kurkata hieman menneisyyteen!

Kaikki alkoi hyväntekeväisyydestä

Yhteistyömme Moomin Charactersin kanssa alkoi vuonna 2020, jolloin osallistuimme #OURSEA-hyväntekeväisyyskampanjaan. Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön luoman kampanjan tarkoituksena oli auttaa ainoaa mertamme, Itämerta, joka on yksi maailman saastuneimmista meristä. Osallistuimme kampanjaan #OURSEA-tukituotteilla, kuten Muumipeikkoa kuvaavilla mitaleilla. #OURSEA-kampanja onnistui hienosti: Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi kerättiin kaikkiaan yli 1 160 000 euroa.

Muumien 75-vuotisjuhlavuotta vietettiin samana vuonna. Tätä juhlistettiin muun muassa Tove Janssonin veljen lapsenlapsen James Zambran suunnittelemilla kultarahoilla, joiden kuvitus on Toven käsialaa. Samana vuonna julkaistiin Muumit aikojen saatossa -kokoelma, joka esittelee merkittävimpiä Muumi-kirjoja väripainettujen ja kullattujen mitaleiden avulla – kokoelma sai vielä myöhemmin toivottua täydennystä!

Muumit ja kulta sopivat hienosti yhteen

Muumi-tarinat ovat erittäin inspiroivia – niiden innoittamana on syntynyt useita hienoja kultarahoja. Muumi-kultarahojen aiheiksi ovat päässeet muun muassa Merenhuiske-laiva, Muumitalo, Muumipeikko ja pyrstötähti -kirja sekä Muumilaakso talvella – kaikki Tove Janssonin alkuperäiskuvituksilla tietenkin!

Muumi-kultarahat ansaitsevat jotain erityistä. Tämän vuoksi tietyissä kultarahoissa on esimerkiksi timanttipölyä. Taikurin rubiini -kultarahassa on puolestaan koristeena oikea rubiini. Osa kultarahoista on tehty suomalaisesta kullasta.

Muumi-keräilyrahoja 

Pieni on kaunista, myös kultarahoissa. Pienet Muumilaakson väki -kokoelman kultarahat ovat herättäneet ihastusta kuvituksillaan: ne esittelevät Muumilaakson tuttuja paikkoja ja hahmoja. Tietyt hahmot ovat saaneet omia keräilykappaleita – niistä yksi suloisimpia on Pikku Myytä kuvaava rahaharkko. Muumeja on muistettu myös muun muassa rahasarjoilla.

Jotain uutta ja ennennäkemätöntä!

Maailman ensimmäiset Muumi-muotorahat ovat nyt täällä! Yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa luodut uudet kultaiset muotorahat esittelevät Muumilaakson rakastetuimpia asukkaita – mukaan ovat päässeet esimerkiksi Pikku Myy, Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen. Muotorahat muodostavat yhdessä näyttävän Muumilaakson ystävät -kokoelman. Tutustu uutuuskokoelmaan tästä »

Tove Janssonin rakastettuja Muumi-hahmoja esittelevä muotorahakokoelma 

Voit kysellä ihanista Muumi-tuotteista lisää asiakaspalvelustamme!

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.