Turvallinen ja luotettava keräilijän kumppani jo vuodesta 2000

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Tilaa ilmainen mitali ja juhli kanssamme Leijonien 75-vuotista taivalta! Suomen ensimmäinen luonnonsuojelulaki 1923 -erikoiseuro
  • 1
  • 2

Virallinen Muumi-mitali ilmaiseksi!

Eisenhower-dollari 1972, astronautti Charles Duken signeerauksella

Kevät-kultaharkko tutustumishintaan 129 euroa

Uutisia ja ajankohtaista

Hyvää joulua toivottaa Suomen Moneta

Hyvää joulua!

Asiakaspalvelumme palvelee perjantaina 23.12. klo: 9-15. Seuraavan kerran asiakaspalvelumme tavoitta…

Lue

SUOMEN MONETA

Me Suomen Monetalla haluamme tarjota ikimuistoisia keräilyhetkiä. Haluamme olla luotettava kumppani sinulle, joka nautit keräilemisestä ja jolle keräileminen on hauska harrastus.

Asiakkaanamme hyödyt kattavasta yhteistyöverkostostamme - toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille. Näin ollen valikoimastamme löydät korkealaatuisten suomalaistuotteiden ja ulkomaisten uutuuksien lisäksi myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Palvelukokonaisuutemme takaa sinulle mahdollisimman helpon asioinnin. Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme, puhelimitse tai postitse – saat ne aina vaivattomasti suoraan kotiisi.  Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu on tärkeä osa palvelukokonaisuuttamme.

TURVALLISTA KERÄILYÄ

Toimitustakuu – Ryhtyessäsi kokoelman kerääjäksi, takaamme sinulle mahdollisuuden täydelliseen kokoelmaan.

Aitous- ja laatutakuu – Saat jokaisen rahan ja mitalin mukana aitoustodistuksen, joka takaa tuotteen alkuperän ja korkean laadun.

Helppoa ja riskitöntä – Saat tuotteet kätevästi suoraan kotiisi (poikkeuksena kookkaat lähetykset). Voit tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa, sillä lähetyksillä on aina 14 päivän palautusoikeus. Keräilet niin pitkään kuin itse haluat – voit milloin tahansa lopettaa keräilyn ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

KERÄILIJÄN KUMPPANI

Samlerhuset-konsernin tytäryhtiönä meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto ja olemme tiiviissä yhteydessä Euroopan ja muun maailman tärkeimpiin rahapajoihin. Asiantuntijat ostavat meille historiallisia rahoja erilaisilta messuilta ja huutokaupoista ympäri maailman.

Kun löydämme jonkin kiehtovan keräilykappaleen, haluamme heti tiedottaa siitä asiakkaillemme. Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla keräilymaailman tapahtumista. Kuulet uutuuksista hyvissä ajoin – ja vältät loppuunmyyntitilanteet!

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.