Suomen Monetan toimitusjohtaja Mia Mäkelä ja projektipäällikkö Valtteri Lauri luovuttivat kultajoukkueen jokaiselle pelaajalle tämän omalla pelinumerolla varustetun kultaharkon

Hartwall Arenalla palattiin keskiviikkona 28.8. jälleen maailmanmestaruustunnelmiin. Leijonien huikean MM-kullan johdosta Suomen Monetan toimitusjohtaja Mia Mäkelä ja projektipäällikkö Valtteri Lauri luovuttivat kultajoukkueen jokaiselle pelaajalle tämän omalla pelinumerolla varustetun, aidon 1 gramman kultaharkon.

Numeroituja kultaharkkoja olivat vastaanottamassa kultajoukkueen kapteeni Marko Anttila sekä varakapteenit Mikko Lehtonen ja Veli-Matti Savinainen.

Kultaharkkoja olivat vastaanottamassa kultajoukkueen kapteeni Marko Anttila sekä varakapteenit Mikko Lehtonen ja Veli-Matti Savinainen
Kuvat: Jakke Nikkarinen / Studio Skaala

Harkot on lyöty puhtaaseen 99,99 % kultaan ja niitä koristaa pelipaidoistakin tuttu Suomen leijona. Lisäksi näkyy teksti MAAILMANMESTARIT 2019 ja finaalitulos CAN 1 – FIN 3.

Mestaruusvuoteen viitaten 1 gramman kultaharkkojen lyöntimäärä on rajoitettu vain 2019 kappaleeseen. Harkot on toteutettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n kanssa. Loput kultaharkot menevät myyntiin ja osa tuotosta ohjataan suomalaisen jääkiekon tukemiseen.

Tutustu kultaharkkoon »