Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Pohjoisen tähdet -mitalikokoelma

Lähde: TIEDOTE Suomen Olympiakomitea 22.05.2020

Suomen Olympiakomitea ja Suomen Moneta ovat lanseeranneet uuden olympia-aiheisen keräilymitalikokoelman, Pohjoisen tähdet. Seitsemän kullatun mitalin kokoelma kertaa suomalaista olympiahistoriaa ja kunnioittaa menestyneitä urheilusankareitamme.

Olympiaurheilun vaikutus suomalaiseen kulttuuriin on ollut merkittävä. Suomen olympiajoukkueen tarina on kietoutunut osaksi maamme historiaa ja menestystä, kansallisen eetoksen syntyä. Me rakastamme sankareitamme – Pohjoisen tähtiä, jotka ovat urheilleet meidät maailmankartalle, tuoneet meille mainetta ja kunniaa, kohottaneet itsetuntoamme ja tarjonneet lukuisia unohtumattomia hetkiä.

– Näitä hetkiä tarvitaan myös tänä vuonna, kun maailmanlaajuinen pandemia tyhjensi koko globaalin urheilukalenterin. Tokion olympialaisia odotellessa on hyvää aikaa kerrata suomalaista olympiamenestystä ja uppoutua urheilulegendojemme huikeisiin menestystarinoihin, sanoo toimitusjohtaja Samuli Vasala Suomen Olympiakomitea Markkinointi Oy:stä.

Pohjoisen tähdet -mitalikokoelma vie keräilijän mukaan sinivalkoisiin hetkiin vuoden 1964 Innsbruckin talviolympialaisista aina Tokion tuleviin kesäkisoihin saakka. Jokaisessa seitsemässä keräilymitalissa on aito 24 karaatin kultaus ja digitaalinen väriviimeistely.

Tutustu tarkemmin Pohjoisen tähdet -keräilykokoelmaan: https://www.suomenmoneta.fi/pohjoisentahdet 

Lue alkuperäinen tiedote: https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/22/pohjoisen-tahdet-uusi-mitalikokoelma-kertaa-suomalaista-olympiahistoriaa/ 

Lisätietoja:

Suomen Moneta
Sari Raki, viestintäpäällikkö
Puh. 050 320 9787
sari.raki@nordicmoneta.fi

Suomen Olympiakomitea
Mika Noronen, viestintäpäällikkö
Puh. 040 504 8714
mika.noronen@olympiakomitea.fi

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.