Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen Moneta ja Urheilumuseo yhteistyö

Suomen Moneta ja Urheilumuseo aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on ikuistaa tunnettuja suomalaisia urheilukulttuuriaiheita keräilymitaleihin ja -tuotteisiin. Yhteistyö alkaa juhlavasti Helsingin olympiakisat 70 vuotta -erikoistuotteilla.

Urheilumuseo on ottanut ison kehitysloikan toiminnassaan yhdessä uusien yhteistyökumppanien kanssa. Nyt kumppanien joukkoon liittyy keräilyrahoja ja -mitaleja markkinoiva Suomen Moneta, joka tunnetaan vahvasta suhteestaan suomalaiseen urheilu- ja liikuntakulttuuriin. Yhteistyö vahvistaa entisestään Monetan roolia suomalaisen urheilun tukijana ja urheilukulttuurin ikuistajana.

Urheilumuseon johtaja Jukka-Pekka Vuori näkee uuden kumppanuuden historiallisesti merkittävänä:

– Haluamme Monetan kanssa kunnioittaa suomalaisen urheilukulttuurin avainhetkiä, joista Helsingin 1952 kesä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä. Haluamme yhdessä kutsua suomalaiset aikamatkalle tuohon unelmien kesään.

 

Olympiakesä 1952 ei ollut ainoastaan kilpailutapahtumien osalta ikimuistoinen vaan suomalainen yhteiskunta koki tuolloin myös monia myönteisiä muutoksia. Helsingin olympialaiset toimivat sodan jälkeisen kasvun ja kehityksen vauhdittajana ja mahdollistivat infrastruktuurin, liike-elämän ja Helsingin kaupunkikuvan elinvoimaistumisen.

Suomen Monetan toimitusjohtaja Mia Mäkelä iloitsee yhteistyöstä:

– Haluamme tarjota suomalaisille keräilytuotteita, joihin liittyy vaikuttavia tarinoita ja meille tärkeitä muistoja. Yhteistyö Urheilumuseon kanssa avaa laajan kansallisen arkiston esineineen, valokuvineen ja tarinoineen. Helsingin olympiakisoja ja tapahtuman 70-vuotisjuhlaa kunnioittavista tuotteista käynnistyy tunteellinen aikamatka historiallisesti merkittävään aikaan.

Suomen Monetan ja Urheilumuseon yhteistyön näkyy myös Urheilumuseossa. Museokaupasta vieraat voivat hankkia itselleen Helsinki 1952 -aiheisen nollasetelin erikoishintaan. Muut Helsinki 1952 -sarjan tuotteet lanseerataan kesällä 2022.

Lisäksi Urheilumuseo myöntää Suomen Monetalle The Finnish Sports Legacy -statuksen työstään suomalaisen liikunta- ja urheilukulttuurin hyväksi. 

Suomen Moneta on keräilijöiden luotettava yhteistyökumppani. Myymme juhlarahoja, mitaleita, harkkoja ja muita keräilytuotteita. Pitkä kokemus alalla ja kansainvälisten rahamarkkinoiden tuntemus takaavat laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan palvelun. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita sekä ulkomaisia, maailman kaikkien keräilijöiden tavoittelemia keräilyharvinaisuuksia. suomenmoneta.fi    

Urheilumuseo on maailmalla ainutlaatuinen kokonaisuus. Tallennamme, tutkimme ja esittelemme suomalaista liikuntakulttuuria huikeista menestyshetkistä aina arkiliikunnan iloon. Uudistettu pysyvä näyttely kertoo kävijöille Suomea rakentaneita urheilun tarinoita suurten tunteiden ja uusien näkökulmien kautta. urheilumuseo.fi

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.