Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
Uniikki Mestareiden mitali

Suomen Jääkiekkoliitto ja Suomen Moneta ovat lanseeranneet erikoisen jääkiekkoaiheisen keräilymitalin, joka sisältää palan vuoden 2019 aitoa maailmanmestaruusmitalia. Mestareiden mitali on Leijonien kiitos kannustuksesta koko Suomen kiekkokansalle.

Keväällä 2019 Leijonat kruunattiin maailmanmestariksi, ja pelaajat saivat kultamitalinsa täyden katsomon edessä. Mestaruutta juhlittiin toreilla ja aukioilla ympäri Suomen – yhdessä.

Vuoden 2019 MM-kultamitali

Maailmanlaajuinen koronapandemia tyhjensi katsomot lähes kahdeksi vuodeksi.
Tänä keväänä yleisö pääsee jälleen katsomoihin ja sen kunniaksi Suomen Jääkiekkoliitto on lahjoittanut yhden vuoden 2019 MM-kultamitaleista koko kansan iloksi.

Aito ja alkuperäinen MM2019-mestaruusmitali on murskattu 30 000 osaan ja palaset on istutettu yksitellen koko kansalle suunniteltuun Mestareiden mitaliin.

Alkuperäinen MM2019-mestaruusmitali on murskattu 30 000 osaan

Graafikko Pauli Marosen suunnitteleman mitalin design mukailee vuoden 2022 MM-kotikisojen palkintomitaleita, jotka nekin ovat hänen suunnittelemiaan.

Mestareiden mitali on myynnissä Suomen Monetan verkkokaupassa vain toimituskulujen (4,95 euroa) hinnalla. Tutustu tarkemmin: www.mestareidenmitali.fi

Mitalin tekniset tiedot: Materiaali: kupari 64 %, nikkeli 12 %, sinkki 24 % • Halkaisija: 38,61 mm • Paino: 26 g • Lyöntimäärä: 30 000 kpl • Lyöntipaikka: Kultakeskus Oy

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.