Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.

Vanhojen rahojen keräily on mukaansatempaavaa ja kartuttaa harrastajan historiantuntemusta.

Laatu: Monet vanhat rahat ovat kärsineet ajan saatossa, eikä ihme – ovathan ne saattaneet kokea niin sotia kuin vallankumouksiakin. Hyvälaatuisina säilyneet rahat ovat tavoiteltuja keräilykappaleita. Varmistamme aina keräilylaatuiset rahat asiakkaillemme. 

Kuvitus: Rahat kertovat kiehtovalla tavalla omasta ajastaan. Vanha raha on kauneimmillaan, kun sen kuvitus on vielä selkeästi näkyvissä.

Aitous: Yksi tärkeimpiä asioita on tarkastaa rahan aitous. Valitettavasti liikkeellä on väärennöksiä, joten on aina syytä varmistaa, että rahan alkuperästä ei ole epäilystäkään. Suomen Moneta varmistaa raha-asiantuntijoiden avulla rahojensa aitouden. 

Pakkaus: Jos rahoja ei suojaa kunnolla, niihin saattaa tulla naarmuja ja likaa. Keräilyrahat on hyvä säilyttää niitä suojaavissa kapseleissa. Saat kauttamme rahat suojattuina ja helposti säilytettävissä pakkauksissa. 

Laillisuus: Rahat ovat osa kulttuuriperintöä. Osta vain varmasti laillisesti hankittuja rahoja. Varmistamme aina rahojemme alkuperän ja laillisuuden.

Saatavuus: Eri rahojen saatavuus vaihtelee huomattavasti. Rahoja on hajonnut ajan saatossa, minkä lisäksi niitä on tuhottu. Joitain rahoja on valmistettu alkujaankin melko vähän. Harvinaisuuksia voi olla hankala hankkia ilman oikeita kanavia. Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme laajojen yhteistyöverkostojen kautta myös rahamaailman harvinaisuuksia. 

Taustatiedot: Vanhoissa rahoissa on aina enemmän kuin mitä silmä kertoo. Tutustu siis rahan taustatietoihin – voit löytää melkoisia yllätyksiä ja jännittäviä tarinoita!

Suomen Moneta on keräilijän luotettava kumppani!

  • Aitous- ja laatutakuu: Jokainen Suomen Monetalta ostamasi raha on asiantuntijan tarkastama laadukas keräilykappale. Rahan mukana tulee aina sen aitouden ja alkuperän takaava todistus.
  • Mittava yhteistyöverkosto: Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto, jonka avulla pystymme hankkimaan historiallisia rahoja eri puolilta maailmaa. Lisäksi teemme yhteistyötä monien rahapajojen ja keskuspankkien kanssa.
  • Luotettavat yhteistyökumppanit: Työskentelemme vain luotettavien yhteistyökumppanien kanssa. Täten varmistamme, että kaikki tarjoamamme rahat on hankittu lakeja kunnioittaen.
  • Kattavat tietopaketit: Saat rahan mukana mielenkiintoista taustatietoa itse lyönnistä ja sen kuvituksesta. Lähetys sisältää myös rahan tarkat tekniset tiedot.
  • Helppoa ja turvallista tilaamista: Toimitamme tilaamasi tuotteen suoraan kotiisi. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.
  • Haluamme säilyttää historiaa kanssasi! Meille on tärkeää tuoda Suomen historiaa esiin ja auttaa sen säilyttämisessä. Olemme esimerkiksi mukana Kansallismuseon Kulttuurikummi-toiminnassa.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.