Suomalaisten juhlarahojen, rahasarjojen ja erikoisrahojen virallinen jakelija

Kirjaudu

Tervetuloa

010 80 80 40
Ostoskorisi on tyhjä.
#oursea-kampanja päättyi

Kiitos kaikille Itämeren auttamisesta! 

Itämerta auttava #OURSEA- eli #MEIDÄNMERI-kampanja päättyi 31. heinäkuuta – lämmin kiitos kaikille tätä tärkeää kampanjaa tukeneille!

Muumien ja John Nurmisen Säätiön yhteisen #OURSEA-kampanjan tavoitteena oli kerätä miljoona euroa Itämeren ja sen perinnön suojeluun. Tavoite saavutettiin jo maaliskuussa, joten tukisumma kasvoi toivottua suuremmaksi: lopullinen summa oli yli 1 160 000 euroa!

Kaikki kampanjan tuotot ohjataan lyhentämättöminä John Nurmisen Säätiölle, joka on tehnyt jo pitkään töitä Itämeren hyväksi. Kampanjan kautta saaduilla varoilla on edistetty muun muassa lannoitteiden merikuljetuksista aiheutuvia ravinnepäästöjä ehkäisevää Lannoitelaivaushanketta sekä Rannikkoruokohanketta, jonka tavoitteena on kierrättää ruokokasvustoon sitoutuneita ravinteita rehevöityneistä rantavesistä maalle.

Itämeri on maailman saastuneimpia meriä – sen isoin ongelma on rehevöityminen. Tämän kesän vaikea sinilevätilanne kertoi, että huoli Itämerestä ei ole suinkaan ohi, vaan että tämä ainoa meremme tarvitsee apuamme myös jatkossa.

Kampanjaa oli tukemassa yli sata organisaatiota, Suomen Moneta niiden mukana. Kampanjatuotteidemme ansiosta Itämerestä voidaan poistaa yli 150 000 kiloa sinilevää. Voimme iloksemme kertoa, että yhteistyömme Muumien kanssa jatkuu myös näin kampanjan päätyttyä virallisten Muumi-kultarahojen muodossa!

 

Lähteet:

Lannoitelaivaushanke. John Nurmisen Säätiö.

Rannikkoruokohanke. John Nurmisen Säätiö.

Miljoona kertaa kiitos! #MEIDÄNMERI-kampanja kerännyt jo
miljoona euroa Itämeren hyväksi. Moomin Charactersin tiedote 25.3.2021.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.